Een plek die als thuis voelt

Je besteedt een groot deel van je tijd aan werken. Dus is het fijn om in een omgeving en op een locatie te werken die energie geeft en inspireert. Een plek die als thuis voelt. Aan de zuidzijde beschikt het kantorencomplex over een eigen kade aan het Tolhuiskanaal. In de zomer kun je aan de picknicktafels op het dakterras lunchen in de zon, met uitzicht op het water.

Kantoorruimte huren met ruimte voor groei

Bij Business Center Kaap Noord kun je bedrijfsruimte huren met het oog op toekomstige groei. De grotere zelfstandige kantoor- en bedrijfsruimten van Kaap Noord zijn gelegen op de begane grond en worden direct ontsloten via het binnenterrein. Op de galerij bevinden zich de kleinere zelfstandige units van 64 m2 en de gezamenlijke full serviced offices. Groei je uit je ruimte, dan is het in overleg mogelijk om door te groeien naar een grotere unit binnen Kaap Noord.

Zelfstandige bedrijfsruimte met hoge plafonds

Op het (afsluitbare) binnenterrein van het bedrijvencentrum bevinden zich zelfstandige kantoorruimten. Deze bedrijfsunits hebben een oppervlakte van 148 m2. De bedrijfsruimten hebben een industriële uitstraling door de betonnen plafonds van 3,4 meter hoogte. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd.

Kantoorruimte huren Amsterdam 1
Kantoorruimte huren Amsterdam 2
Kantoorruimte huren Amsterdam 3
Kantoorruimte huren Amsterdam 4
Kantoorruimte huren Amsterdam 5
Kantoorruimte huren Amsterdam 6

Indeling kantoorruimte

Je bepaalt zelf de indeling en inrichting. De bedrijfsruimte is verdeeld over twee verdiepingen van gelijke grootte. De zelfstandige kantoorruimte is toegankelijk via een eigen entreehal met trap naar de eerste verdieping.

Werkplaats en/of vergaderruimte

De onderste verdieping van de zelfstandige bedrijfsruimten beschikt over een overheaddeur voorzien van dubbel glas. De begane grond is geschikt als kantoor maar ook bijvoorbeeld als showroom, workshop-, werkplaats, opslag- of vergaderruimte. In de kantoorruimte op de eerste verdieping is plaats tot 10 werkplekken.

Full serviced offices in de Oval Office

De 17 full serviced offices hebben een hoofdingang aan het parkeerdek. De kantoren zijn gegroepeerd rond gezamenlijke voorzieningen. De kantoorruimte varieert in grootte van 36 m2 (bruto) tot ruim 100 m2. De gezamenlijke ruimten van de full serviced offices zijn door de eigenaar van Kaap Noord voorzien van gezellige zitplekken en een full-service keukenblok. De kantoorruimte zelf kun je zelf naar eigen smaak inrichten. Het bedrijvencentrum is voorzien van glasvezel internet. Deze kantoren zijn voorzien van een alarmsysteem inclusief alarmopvolging.

All inclusive kantoorhuur

De huurprijs van de kantoorunits van het Business Center is inclusief vloerverwarming, airco, glasvezel internet en schoonmaak van de gezamenlijke ruimten.

Veiligheid

De bedrijfsruimten en full serviced offices van Kaap Noord zijn buiten kantooruren en in het weekend afgesloten door een poort die voorzien is van camerabewaking. Als huurder is het terrein echter 24/7 toegankelijk met een eigen toegangssleutel.

Pont, fiets, auto, metro

Met de komst van de Noord/Zuidlijn, die elke zes minuten rijdt, ben je snel in Noord. Bedrijfsverzamelgebouw Kaap Noord bevindt zich op loopafstand van het veerpont ‘Buiksloterweg’, op bedrijventerrein Buiksloterham/Papaverweg. Vanaf Filmmuseum Eye, aan de overkant van Amsterdam Centraal station, ben je op de fiets in een paar minuten op je werk. Vanuit metrostation Noorderpark loop je in tien minuten naar Kaap Noord. De bushalte van lijn 38 is op 50 meter van Kaap Noord.

© Copyright - Business Center Kaap Noord