Buurt in beweging

Buurt
in
beweging

Amsterdam Noord is in trek. Noord is een paar jaar geleden door de NY Times uitgeroepen tot een van de hipste plekken ter wereld. Met de komst van het filmmuseum Eye, de Adam Tower en de ontwikkeling van de Noordelijke IJ-oever is Noord een magneet als vestigingsplek voor creatieve bedrijven. Als huurder van een kantoor of bedrijfsruimte op Kaap Noord heb je een inspirerende werkplek met leuke buren. De locatie is om de hoek van de horeca rond de Van der Pekstraat en vlakbij het winkelcentrum Mosplein.

Hotspot creatieve industrie

Industriële sfeer

Noord combineert de rauwe, industriële sfeer van de oude scheepswerven met kloeke, oogstrelende nieuw- en herbouw. In Noord wordt hard gewerkt én het leven gevierd. Noord heeft nog de gemoedelijke sfeer van voorheen. Bijvoorbeeld in de horeca rond de Van der Pekstraat, zoals Il Pecorino, Keppler, Café Modern en Proeverij Kef. Nergens binnen de ring gaat de zon zo mooi onder als aan de Noordelijke oevers van het IJ, op het terras van Eye, Tolhuistuin of Plekk.

‘The city’s hippest neighbourhood.’ From shipping hub to creative quarter, the ever-changing Amsterdam Noord neighbourhood has cemented itself as one of the Dutch capital’s coolest spots.

Lonely Planet

In de buurt plattegrond
© Copyright - Business Center Kaap Noord